Over ons

Mike Mobility is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop, reparatie,
onderhoud en schadeherstel van scooters en motorscooters. Wij
beschikken over een ruime nette werkplaats waarin alle voorkomende
reparaties uitgevoerd kunnen worden.

Bekijk onze locatie

Showroom

Mike Mobility beschikt over een ruime showroom waarin altijd +- 40 nieuwe en gebruikte scooters op voorraad staan. Kwaliteit staat bij ons bovenaan, zo worden onze occasions volledig nagekeken en krijgen een onderhoudsbeurt bij aflevering. Zo weet u ten alle tijden dat de scooter in goede staat verkeerd. Bij aankoop van een nieuwe scooter wordt deze altijd volledig rijklaar gemaakt en krijgt u de eerste onderhoudsbeurt cadeau.

Werkplaats

Mike Mobility beschikt over een modern ingerichte werkplaats voorzien van de juiste apparatuur. Door onze kennis en ervaring kunnen wij onderhoudsbeurten en reparaties vakkundig en snel uitvoeren.

Bij een onderhoudsbeurt proberen wij er altijd voor te zorgen dat uw voertuig dezelfde dag nog klaar is. Vanzelfsprekend wordt u, als klant, van te voren op de hoogte gesteld van de geschatte reparatiekosten, op deze manier komt u nooit voor verassingen te staan.

Haal- en brengservice

Bent u niet in de gelegenheid om uw scooter te brengen of op te halen? Geen probleem, wij beschikken over een haal- en breng service.

Klaar voor een scooter avontuur?

Bij Mike Mobility ben je aan het juiste adres.